Top
A környezettudatos márka: Davines – Szépségportál
fade
4914
post-template-default,single,single-post,postid-4914,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow-ver-1.3.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

A környezettudatos márka: Davines

A környezettudatos márka: Davines

A régi-új szereplő, az olasz Davines,  friss lendülettel vágott neki a magyar piac meghódításának. A középpontjában a környezettudatosság áll.

 

A fiatal, mindössze 30 éves márka a világ számos országában van jelen. A parmai központú, családi tulajdonban lévő cég elsődleges fókusza a fenntarthatóság. Erre irányították rá a figyelmet a napokban Budapesten is. A gyártó folyamat során megújuló energiákat használnak, csomagoló anyagaik nagyrészt újrahasznosított anyagok és a jövőben is újra hasznosításra kerülnek.

 

FullSizeRender 82Ugyanez igaz magukra a termékekre is. Számos termék összetevőjét helyi kistermelőktől szerzik be, még a többféle festékcsalád közül is találunk olyat, amely 95-98 százalékban természetes anyagokat tartalmaz. A klasszikus festékcsalád mellett azonban nemcsak a természetes pigmenteket tartalmazó alternatívát, hanem még egy három komponensű ammóniamentes festékcsaládot is tartalmaz a termékpaletta.

 

 

FullSizeRender 144 A bemutató rendezvényt a sokszoros díjnyertes fodrász, Vincent Moutault, a Davines Artistic Team tagjának képzése zárta.

 

A Davines termékeket itt tudod megnézni és megvásárolni!